China Ice & Snow Tourism Overseas Promotion Season

Terwijl we uitkijken naar de Olympische Winterspelen in Beijing, gaat de “China Ice & Snow Tourism Overseas Promotion Season” van start. In samenwerking met het Network of International Culturalink Entities en de China National Tourist Offices Overseas deelt het Chinees Cultureel Centrum verscheidene culturele en toeristische onderwerpen rond het thema van ijs en sneeuw.

Om zowel de ijs- en sneeuwcultuur en het toerisme errond als wintersport in de kijker te zetten, maken meerdere Chinese provincies en regio’s deel uit van dit project, van Heilongjiang en Jilin tot Binnen-Mongolië en Xinjiang. In deze promotievideo krijg je een voorproefje van de sneeuwachtige landschappen, volksgebruiken en vrijetijdsactiviteiten in verschillende delen van China. De artistieke beeldvorming toont majestueuze natuurlijke omgevingen, kleurrijk cultureel erfgoed en snelle stedelijke en landelijke ontwikkeling.

Daarbovenop zie je in een korte animatiefilm van de Shanghai Animation Film Studios cartoonpersonages van de Monkey King plezier hebben met wintersport!