Chinese Movie Nights – Een blik op de Traditionele Chinese Geneeskunde

Op maandag 27 juni heeft het Chinees Cultureel Centrum het grote voorrecht om Dr WANG Huiying te verwelkomen voor een conferentie over de traditionele Chinese geneeskunde. Een week voor dit evenement geven we u met deze documentaire graag een korte inleiding tot de materie.

Een blik op de Traditionele Chinese Geneeskunde

20/06 (FR ondertitels) & 22/06 (EN ondertitels)
18:30
Duur: 50min

Samenvatting
Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) bevat heel wat verschillende toepassingen waaronder acupunctuur, moxibustie (daarbij wordt een kruid boven de huid verbrand om de acupunctuurpunten te verhitten), Chinese kruidengeneesunde, tui na (Chinese therapeutische massage), en taichi en qigong (dit zijn oefeningen die specifieke bewegingen en houdingen combineren, waarbij de ademhaling en mentale focus gecoördineerd worden). TCM is geworteld in de eeuwenoude filosofie van het Taoïsme en gaat meer dan 2500 jaar terug in de tijd.

Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!

De Chinese Movie Nights zijn volledig gratis, maar registratie is verplicht aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw zitplaats te reserveren!