Chinese Movie Nights – Little Big Soldier

Het Chinees Cultureel Centrum in Brussel heeft het plezier u te mogen uitnodigen voor de tweede editie van de Chinese Movie Nights! De eerste film die vertoond wordt in februari is Little Big Soldier, waarin een soldaat zich engageert om de gevallen leider, een jonge generaal, naar huis mee te brengen en daarvoor beloond wordt.

Little Big Soldier (2010)

01/02 (FR) & 04/02 (EN)
18:30

Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
Duur: 1u31min
Regisseur: DING Sheng
Producer: Jackie CHAN
Acteurs: Jackie CHAN, WANG Leehom, LIN Peng

Synopsis
Tegen de achtergrond van de Periode van de Strijdende Staten in China, vertelt Little Big Soldier het verhaal van een soldaat en een generaal van een rivaliserende staat. In de hoop op een beloning beslist een oude infanteriesoldaat om een jonge, hooggeplaatste generaal te kidnappen en hem mee te nemen naar zijn eigen staat. De reis verloopt verre van rustig aangezien het ongebruikelijke duo heel wat gevaren op de weg tegenkomt en ze beiden tegengestelde standpunten over de wereld hebben…

Trailer

Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!

De Chinese Movie Nights zijn volledig gratis, maar registratie is verplicht aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw zitplaats te reserveren!