Chinese Movie Nights REPLAY – Coming Home

Juli wordt een “Chinese Movie Nights REPLAY maand”. Een buitenkans om bepaalde films alsnog te bekijken indien u hen gemist hebt, of om een aantal van de films die dit jaar afgespeeld werden opnieuw te komen bekijken. Na een pauze in Augustus gaan de Chinese Movie Nights weer verder met een nieuw programma in September.

Coming Home (2014) REPLAY
10/07/2017 Originele taal + EN ondertitels
18u30

Duur:   90 min
Categorie: Drama
Regisseur ZHANG Yimou
Met in de hoofdrollen: GONG Li, CHEN Daoming, ZHANG Huiwen

Synopsis
In het China van de jaren ’70 wordt LU Yanshi, een professor, naar een werkkamp gestuurd tijdens de Culturele Revolutie. Hij slaagt erin te ontsnappen en zijn vrouw FENG Wanyu in het geheim te ontmoeten, maar hun dochter, Dandan, verklikt hen aan de politie. LU wordt teruggestuurd naar het werkkamp. Hij keert vele jaren later eindelijk terug naar huis, om er te ontdekken dat zijn vrouw hem niet kan herinneren.

Coming Home is gebaseerd op de roman The Criminal Lu Yanshi (陆犯焉识), geschreven door YAN Geling, en is het laatste drama dat geproduceerd werd door de alom geprezen filmregisseur ZHANG Yimou, en werd voor het eerst aan het publiek vertoond op het Filmfestival van Cannes 2014, buiten competitieverband.

Trailer

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven !

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis toegankelijk, maar het is noodzakelijk om u hiervoor in te schrijven gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!