Chinese Movie Nights REPLAY – Go Away Mr Tumor

Juli wordt een “Chinese Movie Nights REPLAY maand”. Een buitenkans om bepaalde films alsnog te bekijken indien u hen gemist hebt, of om een aantal van de films die dit jaar afgespeeld werden opnieuw te komen bekijken. Na een pauze in Augustus gaan de Chinese Movie Nights weer verder met een nieuw programma in September.

Go Away Mr Tumor (2015) REPLAY
17/07/2017 Originele taal + EN ondertitels
18u30

Duur:  128 min
Categorie: Komedie, Drama
Regisseur: HAN Yan
Met in de hoofdrollen: BAi Baihe, Daniel WU, LI Yuan, ZHANG Zi-Xuan, LIU Ruilin

Synopsis

Op haar 29ste verjaardag verliest cartoonist Xiong Dun haar job, en ontdekt ze dat haar vriend haar bedrogen heeft. Haar reeks van ongeluk is daarmee niet ten einde, nadat ze het bewustzijn verliest tijdens haar verjaardagsfeestje en in het ziekenhuis verneemt dat ze een kwaadaardige tumor heeft. Ondanks haar lot blijft de fantasierijke Xiong Dun optimistisch wanneer ze haar strijd op een amusante een hoopgevende manier verbeeldt.

Go Away Mr Tumor is gebaseerd op het leven van de overleden cartoonist Xiang Yao die beroemd werd voor haar online cartoonreeks « Go to Hell, Tumor », die op humoristische wijze haar strijd tegen kanker verbeeldde. Ze overleed in Beijing op 16 november 2012.

Xiang Yao’s cartoon « Go to Hell, Tumor » kunt u HIER terugvinden.

Trailer

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze facebookpagina om op de hoogte te blijven !

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis toegankelijk, maar het is noodzakelijk om u hiervoor in te schrijven gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!