Chinese Movie Nights – The Witness

The Witness is een Chinese versie van de succesvolle Koreaanse thriller Blind (2011), beide films werden geregisseerd door de Koreaanse regisseur Ahn Sang Hoon.

The Witness (2015) / 我是证人
26/06/2017 VO + EN ondertitels
18:30

Duur:  112 min
Categorie: Spanning, Crimi, Drama
Regisseur: Ahn Sang Hoon 安尚勋
Met in de hoofdrollen: YANG Mi 杨幂, LU Han鹿晗, WANG Jingchun王景春, ZHU Yawen朱亚文

Synopsis
Een ongeval van enkele jaren terug laat de stagiair-politieagente LU Xiacheng blind en verslonden van schuld achter, door de dood van haar stiefbroer. Op een dag wordt ze, als passagier in een taxi op weg naar huis, de kroongetuige van een ongeval. Dankzij de kracht van haar overblijvende zintuigen en haar snelle redeneervermogen heeft ze de mogelijkheid om erg gedetailleerde informatie te geven aan de politie. Lin Chong, een jonge skater, was ook getuige van het incident, maar vreemd genoeg spreekt zijn getuigenis die van Xiaocheng tegen. Wie moet dan geloofd worden? De zaak wordt een pak dringender wanneer uitkomt dat de beschuldigde taxichauffeur mogelijk verantwoordelijk is voor de ontvoering van verschillende jonge vrouwen…

Trailer

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven !

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis toegankelijk, maar het is noodzakelijk om u hiervoor in te schrijven gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!