Conferentie over Qigong voor halswervels

Mevrouw LIU Yafei, afgestudeerd in traditionele geneeskunde en directrice van het Chinees Beidaihe-Hebei Medische Qigong Hospitaal, zal een conferentie geven over: “Nei Yang Gong”, een reventieve en geneeskrachtige methode om pijn te vermijden en verzachten in de halswervels.
OPMERKING: Deze conferentie zal in de Chinese taal gegeven worden en vertaald worden naar het Frans.

Mevrouw LIU Yafei werd in 1955 geboren. Ze studeerde af in de traditionele geneeskunde en is nu directrice in het Chinees Beidaihe-Hebei Hospitaa, waar ze het werk en de lessen van haar wijlen vader dokter LIU Gui Zhen verderzet. In de jaren 50 incorporeerde dokter Liu Gui Zhen een methode genaamd: “Nei Yang Gong.” Qigong met verzorgingstechnieken binnen Chinese Ziekenhuizen. Sindsdien ontwikkelde mevrouw Liu Yafei andere vormen van medische Qigong; waaronder een Qigong gespecialiseerd voor vrouwen en een andere gecentreerd rond de halswervels. Ze ontving een nationale prijs van de Dongzhimen Academie voor Chinese Medische Wetenschappen van Peking voor haar onderzoek naar pathologieën ontleend aan blokkeringen in de halswervels.

De Qigong voor halswervels is het resultaat van mevrouw Liu’s onderzoek. Ze implementeerde simpele en specifieke oefeningen die op een dagelijkse basis kunnen uitgeoefend worden en die hun effectiviteit in China al bewezen hebben. Gedurende de conferentie zal ze haar methode uitleggen en het publiek tonen hoe de basisoefeningen uit te voeren.

PROGRAMMA

14.00: Registratie
14.30: Kortfilm over Nei Yang Gong
14.45: De Qigong voor halswervels door mevrouw LIU Yafei
15.30: Drinks
15.50: Nei Yang Gong Oefeningen
17.15: Q&A Sessie

OPMERKING: Deze conferentie zal gehouden worden in het Chinees en vertaald in het Frans

FREE ENTRY
Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!

Organisator:
Belgische Health Qigong Federation

Medeorganisator:
Chinees Cultureel Centrum in Brussel

Dit programma is onder voorbehoud. Volg onze Facebook page om op de hoogte te blijven !