Tentoonstelling Creative Shanghai

Van 4 tot en met 26 juli organiseert het Chinees Cultureel Centrum in Brussel “Creative Shanghai”, een tentoonstelling die bezoekers de charmes van deze stad zal laten waarderen, en hen er misschien zelfs op verliefd zal laten worden!

Men zegt dat eens je Shanghai bezocht hebt, het een stad is die je nooit zult vergeten. Dankzij haar supersnelle ontwikkeling in de vorige eeuw en haar slimme integratie van zowel de Westerse als Chinese cultuur, terwijl ze van alle tijden blijft, is Shanghai nu een baken die schijnt in China en die de wereld omarmt.

Vanaf 4 tot en met 26 juli organiseert het Chinees Cultureel Centrum in Brussel een tentoonstelling die de culturele en creatieve sector in Shanghai belicht, met als thema “Creative Shanghai”, een evenement dat een belangrijk onderdeel is van de 2017 “charm of Shanghai” promo-activiteiten die in België plaatsvinden.

De tentoonstelling omvat vier hoofdelementen: een presentatie van posters die gemaakt werden door beroemde grafische kunstenaars; een reeks foto’s rond het thema “Charm of Shanghai”; promotionele producten die het moderne en traditionele vakmanschap samenbrengen; en een laatste onderdeel dat een interactieve ervaring aan bezoekers biedt dankzij VR-brillen en 3D-schilderijen.

Tentoonstelling:
“Creative Shanghai”
Van 4 tot en met 26 juli 2017
Open van maandag tot en met vrijdag volgens de openingsuren van het Centrum
Gesloten op 21 juli

Gehost door:
Information Office of Shanghai Municipality
Shanghai Municipal Administration of Culture, Radio, Film and Television
Shanghai International Cultural exchange Association
Chinees Cultureel Centrum in Brussel
Management Office of Cultural Affairs of Shanghai

Georganiseerd door:
Shanghai City Publishing & Media Co. Ltd.
Shanghai Tower
Shanghai Comic Center

Dit programma is onder voorbehoud. Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!