Chinese Movie Night – Caught in the web

De obsessie met het internet en smartphones heeft ongeëvenaarde niveaus bereikt in het moderne China. Deze film illustreert hoe onze dierbare technologie zich tegen ons kan keren.

Caught in the Web “搜索(2012)

23/04/2018 OV + Engelse ondertitels

18:30

Plaats: Chinees Cultureel Centrum in Brussel

Duur: 121 min

Categorie: drama, thriller

Regisseur: CHEN Kaige

In de hoofdrollen: GAO Yuanyuan, YAO Chen, WANG Xueqi, MARK Zhao

Synopsis

Wanneer de jonge bediende Ye Lanaiu haar plaats op de bus aan een oude man weigert af te staan, wist zij niet dat het incident gefilmd werd. De video wordt viraal verspreid en verandert het lot van iedereen die betrokken is bij deze gebeurtenis. Shen Liushu, een miljonair, doorstaat sindsdien angsten en zijn vrouw Mo Xiaoyu verlaat het gezin. Yang Jiaqi, een stagiair bij een TV-zender, doorbreekt de onverschilligheid op de werkvloer, terwijl Chen Ruoxi, een ervaren TV-verslaggever, omgaat met frustraties zowel op het werk als in zijn persoonlijk leven. Yang Shoucheng wordt gigantisch rijk, terwijl hij gisteren nog hoge schulden had. Net na de ogenschijnlijk onbelangrijke gebeurtenissen op de bus, verandert het leven van meer dan tien mensen dramatisch tijdens slechts zeven dagen.

Trailer

 

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven!

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op het nummer +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!