Chinese Movie Night – Mojin, The Lost Legend

 

Een film gebaseerd op het modern fantasy boek “Ghost blows out the light” (2006), dat het verhaal van grafrovers in een ondergronds rijkdom vertelt.

Mojin, The Lost Legend “寻龙诀 (2015)

09/04/2018 OV + Engelse ondertitels

18:30

Plaats: Chinees Cultureel Centrum in Brussel

Duur: 125 min

Categorie: fantasie, thriller

Regisseur: WU Ershan

In de hoodrollen: CHEN Kun, HUANG Bo, SHU Qi

Synopsis

Meer dan duizend jaar geleden was China in de greep van een langdurige oorlog. De soldaten verhongerden op het slagveld. De keizer beval Generaal Jin om waardevolle stukken uit graven te roven. De nakomelingen van Generaal Jin, Hu Bayi, Wang Kaixuan en Shirley Yang immigreren naar de VS om een nieuw leven te beginnen. Per toeval ontdekt iemand wie ze echt zijn en betaalt hen een fortuin om een graf te openen. In eerste instantie weigeren ze hier aan deel te nemen, maar dan ontdekken ze één van de “Amaryllis” documenten. Hierin leren ze over de misterieuse dood van twee jonge geliefden van 20 jaar geleden. Om dit raadsel te ontrafelen beslist Generaal Jin om opnieuw een oude tombe te ontdekken.

Trailer

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven!

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op het nummer +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!