Chinese Movie Nights – As the Light Goes Out

Brandweermannen in Hong Kong’s Pillar Point ontdekken een gevaarlijke waarheid op het moment dat ze met een onbeheersbare vlammenzee vechten.

As the Light Goes Out 救火英雄(2014

14/05/2018 OV + Engelse ondertitels

18:30

Plaats: Chinees Cultureel Centrum in Brussel

Duur: 115 min

Categorie: ramp, actie, thriller

Regisseur: Derek KWOK

In de hoofdrollen: Nicholas Tse, Shawn YUE, Simon Yam, Jun HU

Synopsis

Sam, Chill en Yip waren gedurende meer dan tien jaar beste vrienden, maar verliezen elkaar nu toch uit het oog. Sam werd vroeger bewonderd door zijn meerderen, maar zal nu naar een nietsbetekenende baan worden overgeplaatst. Yip wordt gepromoveerd tot afdelingshoofd door zijn beste vriend te verraden. De heethoofdige Chill is altijd een regelbreker geweest en zijn huwelijk loopt spaak. De emoties tussen deze drie mannen lopen hoog op door alle deze geheimen. Door de ontploffing van een elektriciteitscentrale valt Hong Kong zonder stroom en mensen zitten gevangen door het levensbedreigende vuur. Terwijl de brandweermannen proberen om levens te redden en tegen de dodelijke rook te vechten, moeten ze ook omgaan met hun eigen problemen. Bovendien worden ze bevolen om de schade te minimaliseren. Zouden ze de bevelen moeten opvolgen en de situatie onder controle houden of zouden ze toch moeten proberen om zoveel mogelijk levens te redden, zelfs ten koste van hun eigen leven? Deze brand gaat niet enkel over een reddingsactie, maar ook over verlossing tussen vrienden. Zullen hun inspanningen er voor zorgen dat de rook, die over hun vriendschap hangt, optrekt?

Trailer

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven!

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op het nummer +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!