Chinese Movie Nights – Wolf Warrior

Deze Chinese blockbuster volgt een soldaat uit een speciale eenheid die een buitengewone scherpschutter is. Hij komt tegenover een groep dodelijke buitenlandse huurmoordenaars te staan, die ingehuurd zijn door een meedogenloze durgsbaron om hem te liquideren.

Wolf Warrior 战狼 (2015)
27 mei 2019 om 18.30: OV + EN ondertitels 

Duur: 90 min
Categorie: War, action
Regisseur: WU Jing
Hoofdrollen: WU Jing, Scott ADKINS, YU Nan, Kevin LEE

Synopsis

LENG Feng is een getalenteerde strijder die bekend staat als virtuoze scherpschutter. Wanneer hij een terrorist doodt zonder officieel bevel, wordt Leng Feng uit het leger gezet. Het lot staat echter aan zijn kant en hij vindt een nieuwe thuis en positie bij een mysterieuze groep van opstandelingen genaamd de Wolf Warriors. Maar Leng Fengs geluk is op. De koele vicekapitein, de verbluffende en bevallige vrouwelijke kapitein, de drugshandelaar die iets in zijn schild voert… Alles leidt hem naar gevaar. Alles daagt hem uit. Wat moet hij doen?

Trailer 

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook page om op de hoogte te blijven.

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkt aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op het nummer +32 (0)2 704 40 20 om uw plaatsen te reserveren.