Dynamic Shanghai | Poetic Jiangnan: Style of China

Van 17 tot 21 juni zal deze tentoonstelling gehouden worden in het kader van “Dynamic Shanghai”, om de cultuur van Shanghai en Jiangnan naar Brussel te brengen.

“Dynamic Shanghai” is een promotioneel project dat poogt een ander beeld van Shanghai te presenteren op het internationaal toneel, en zo nieuwe mogelijkheden tot culturele samenwerking te creëren overal ter wereld.

Als deel van dit project zal “Poetic Jiangnan: Style of China” tentoongesteld worden in het Chinees Cultureel Centrum in Brussel van 17 juni tot 21 juni. De tentoonstelling bestaat uit twee componenten: een toont iconische symbolen van Shanghai via statische weergaves, terwijl de andere bezienswaardigheden in de verf zet via Chinese inktschilderijen.

“Poetic Jiangnan: Style of China” is een voortzetting van de Chinese Cultuur- & Toerismeweken, die twee tentoonstellingen, “The Beautiful Shandong” en “The Amazing Shanghai”, presenteerden van 16 tot 31 mei. Door de uitbreiding van de Chinese Cultuur- & Toerismeweken kan het Belgische en Europese publiek verder kennismaken met de schoonheid van China via de charmante cultuur van Jiangnan. De tentoonstelling, voorafgegaan door een media-event, stelt de stad Shanghai voor als een plek van culturele verwondering en versterkt de integratie van cultuur en toerisme.

Dynamic Shanghai | Poetic Jiangnan: Style of China
GRATIS TOEGANG
17 juni – 21 juni
Te bezoeken van maandag tot vrijdag volgens de openingsuren van het Centrum

Onder toezicht van
Information Office of Shanghai Municipality
Shanghai Municipal Administration of Culture and Tourism
Shanghai United Media Group

Gepresenteerd door
Shanghai Morning Post – Zhou Dao
China Cultural Center in Brussels 

Georganiseerd door
Shanghai Morning Post Magazine Office Co., Ltd.

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook page om op de hoogte te blijven!