“Golden Cudgel” acrobatiekshow

“Golden Cudgel” is een grootschalige orginele 3D acrobatiekshow in China, die gezamenlijk gecreëerd werd door de Nanjing Acrobatic Troupe, Digital Tiger Image en Huawu Visual Culture Media. De show behoudt klassieke acrobatische vaardigheden en combineert het dramatische verhaal met 3D-technologie via multimediabeelden en schermprojectie.

De show is op 7 februari om 13:00 (UTC+1) live te volgen HIER.

Het verhaal begint nadat de Apenkoning verpletterd werd onder het Wuzhi-gebergte. We volgen de zoektocht van de Gouden Knots naar een getalenteerde jongen om te instrueren. Samen bevechten ze het slechte.

Lang geleden waren Hemel en Aarde in chaos en overal waren demonen. Om de demonen uit te roeien moest de Gouden Knots een moedige en zachtaardige jongen kiezen om naar het Huaguo-gebergte te gaan. Daar zou hij zijn vaardigheden cultiveren met een familie van dronken apen.

In het Drakenpaleis werd de Gouden Knots in een hinderlaag gelokt door een duivelse demon en onfortuinlijk gevangengenomen. Dankzij de gevechtskunst en magie die hij geleerd had van de Gouden Knots kon de jongen samen met de apen tegen de demon vechten. Uiteindelijk versloegen ze het.

Vrede werd hersteld in de wereld en de jongen leefde gelukkig tussen alle levende wezens.

Het podiumgebruik van 3D-technologie presenteert op fraaie wijze de omgeving van het Huaguo-gebergte, het Drakenpaleis en de feeënwereld. Het geeft het publiek ook een magische artistieke achtergrond voor een geweldige acrobatische prestatie.