Bezoek van de Europese leiders aan het Chinees Cultureel Centrum

Een receptie, georganiseerd door de Chinese Missie bij de Europese Unie, vond in het Chinees Cultureel Centrum in Brussel plaats om de drie jaar achter elkaar van seminars over China voor de Europese leiders te vieren.

De Chinese Missie bij de Europese Unie heeft een receptie in het Chinees Cultureel Centrum in Brussel georganiseerd om de drie jaar achter elkaar van seminars over China voor de Europese leiders te vieren.

Tijdens deze seminars volgen sommige lidstaten en deelnemers van arbeidskorps een opleiding over China en delen hun ervaring in hun land van herkomst. Maar binnenkort zullen ze China kunnen zien artistieke tentoonstellingen, voorstellingen, taal- en Chinese keuken programma’s, enz. in het Chinees Cultureel Centrum in Brussel. Dat bezoek stelt het hart van de projecten van het Onderhoud van hoog niveau tussen China en de Europese Unie, gelanceerd in 2013 voor. De belangrijkste momenten van de projecten nemen discussies en samenwerking tussen China en de Europese Unie op en ook de bevordering van een intercultureel begrip. Het openen van de het Chinees Cultureel Centrum in Brussel karakteriseert de normalisatie van deze culturele discussies.

Voor de gebeurtenis hebben de gasten ook de tentoonstelling “Sporen in de Ruimte en de Tijd (1964-2013)” met veel belangstelling bezocht.