Bamboo woods in south mountain

Nanshan Zhuhai Scenic Area ligt op de kruising van de drie provincies Jiangsu, Zhejiang en Anhui. Deze regio wordt gekenmerkt door de teelt van bamboe en een zeer lange levensduur. We ontdekken prachtige bergen vol groen, een zee van bamboe en een meer met kalm en helder water.

Tianmu Hunan Mountain en Bamboo Sea staan ​​bekend als “Heavenly Nanshan, Dreaming Bamboo Sea”. De toppen en bergkammen van deze pittoreske camping glooien en geven een gevoel van zachtheid en rust. Wat betreft het meer, het is van een magische zuiverheid, het water wrijft dus langs de vele omringende bamboes, wat de indruk wekt echt in een verhaal van vervlogen tijden te zijn.

De belangrijkste attracties die in nanshan te vinden zijn, zijn, naast het meer, een vogelparadijs, oude straten, zegenklokken. Het is ook de plaats in China waar we de grootste levensduur waarnemen.
Dus kom hier; berijd een bamboevlot op het meer en houd een bamboestok vast om te navigeren. Geniet van het prachtige landschap dat wordt geboden door deze uitgestrektheid van water en bamboe, waarom zou u niet eens een duik nemen in dit meer? Baden in deze wateren, met dit omringende landschap, kan je alleen maar leiden tot ontspanning en verfrissing na een hete zomermiddag.

Bovendien combineert het dorp Jiming architecturale stijlen en volksgebruiken van de drie provincies, terwijl het ook een panda-paviljoen herbergt waar we twee van deze prachtige dieren vinden. Er is ook een gouden brug aanwezig, een brug die ons een buitengewoon uitzicht geeft op de omgeving. Dit historische en culturele gebied omvat eindelijk een bamboetuin die ons voorbij de realiteit voert.