Yangzhou Brunch

Voor fijnproevers is het meest aantrekkelijke aan Yangzhou de rijke en voortreffelijke keuken. We zijn vooral geïnteresseerd in Yangzhou-thee en de beroemde ochtendthee.

Deze is uniek en kan niet alleen gegeten worden, hij wordt gedronken bij koude gerechten of andere gerechten, fruit of andere kleine gekruide gerechten. Deze worden langzaam achter elkaar geserveerd. Onder hen zijn de verscheidenheid aan gerechten en dim sum, en de grote finesse van het geproefde eten, de meest adembenemende aspecten van Yangzhou-ochtendthee. Volgens sommigen is het proeven van deze thee verwant aan een feestmaal.

In deze video ontdekken we een persoon die marinades maakt in ochtendthee. Elke tafel zal verschillende borden hebben met verschillende soorten ingemaakte groenten, evenals geraspte radijs, zoete aardappelen, mosterd en kool, allemaal beladen met saus en die de eetlust van de mensen zullen prikkelen. Een gezouten rietei, waarbij de eidooier een felrode kleur heeft, is ook aanwezig. Wil je je karbonades likken? Dus laten we samen naar deze video kijken!