Chinese Movie Nights – Eat Drink Man Woman

De komedie Eat Drink Man Woman vertelt het levensverhaal van een geweldige chef-kok die alleen leeft en heeft drie ongehuwde dochters. Koken is voor hem de enige manier om te communiceren met zijn dochters. Dit is een fantastische film om zonder enige reserve van te genieten!

Eat Drink Man Woman (1994)

29/03 (dinsdag! FR ondertitels) & 31/03 (EN ondertitels)
18:30

Duur: 2u04min
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Regisseur: Ang LEE
Acteurs: Sihung LUNG, Yu-Wen WANG, Chien-Lien WU, Kuei-Mei YANG

Synopsis
Iedere zondag maakt Mr Zhu, een geweldige chef-kok, een heerlijk banket voor zijn drie ongehuwde dochters: Jiazhen, een door liefde verslagen lerares die zich bekeerde tot het Christendom; Jiaqian, een succesvolle zakenvrouw die ervan droomt om onafhankelijk te worden; en Jianing, een hogeschoolstudente met een ingewikkeld liefdesleven. Deze wekelijkse maaltijden zijn een buitenkans voor elke dochter om nieuwtjes te delen met hun conservatieve en ouderwetse vader. Rond een tafel gevuld met heerlijke Chinese gerechten wordt de traditionele geest van Oude Zhu geconfronteerd met de moderne meningen van zijn dochters.

Trailer

Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!

De Chinese Movie Nights zijn volledig gratis, maar registratie is verplicht aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw zitplaats te reserveren!