Speciaal Chinese Movie Nights – The Fire Ball

Na het Brussel Stripfestival (www.fetedelabd.be), waar het Chinees Cultureel Centrum de China-stand in het Internationaal Paviljoen mee organiseerde, bieden we u een speciale filmvertoning van Chinese animatiefilms om het seizoen opnieuw te beginnen!

Gedurende twee weken ontdekken we een aantal meesterwerken van Chinese animatiefilms uit verschillende periodes. In deze tweede week volgen we een verhaal over moed, wijsheid en loyaliteit: The Fire Ball.

The Fire Ball (2005)

12/09 (FR ondertitels)
14/09 (EN ondertitels)
18u30

Categorie : Animatie
Duur : 1u35min
Regisseur : WANG Tong
Hoofdrollen (stemacteurs): LIU Hanya, CAI Shengyan, YANG Guimei, PENG Qiaqia

Samenvatting
De monnik Tang Sanzang en zijn drie leerlingen zijn onderweg naar het Dahila-koninkrijk om een aantal originele Boeddhistische geschriften op te halen. Wanneer ze passeren aan de Vlammende Berg worden ze tegengehouden door woeste vlammen. De enige manier voor hen om doorgang te krijgen is door de magische waaier van de IJzeren Waaierprinses te lenen. Ze worden echter aangevallen door de Rode Jongen, de zoon van de IJzeren Waaierprinses, die door een list van het Tobe-monster gelooft dat Tang Sanzangs vlees zijn moeder kan genezen.

Zullen de drie leerlingen hun meester op tijd kunnen redden en er nog steeds in slagen om de magische waaier te lenen, om zo met succes voorbij de Vlammende Berg te geraken?

Trailer

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven !
Alle Chinese Movie Nights zijn gratis toegankelijk, maar het is noodzakelijk om u hiervoor in te schrijven gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!