Seminarie “Le Plaisir de Voyager en Chine”

Zin in een korte reis door China? Bent u in de voorbereiding van uw volgende trip naar het Middenrijk? Kom dan naar onze lezing op 18 oktober om 17u!

Seminarie “Le Plaisir de Voyager en Chine” (Het plezier van reizen in China)
Dinsdag  18 Oktober
17h-20h in het FRANS

Het is noodzakelijk om u hiervoor in te schrijven gezien het beperkte aantal zitplaatsen (alleen 50). Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!

Op dinsdag 18 oktober nodigt het Chinees Cultureel Centrum twee gastsprekers uit van de Belgium-China Association, mevrouw Yuvali en mevrouw Mainguet, om de film van hun vriend Patrick Watteeuw te presenteren. De film “Ma Chine à toute Vapeur” zal u in een prachtig land rondleiden, met een verleden dat vele duizenden jaren terugreikt. Zijn gevarieerde landschappen, schitterende monumenten en diverse bevolking zullen u zonder twijfel naar meer doen verlangen.

De twee dames hebben heel wat gereisd in de hele wereld, maar hun voorliefde voor China begon reeds 30 jaar geleden. Sindsdien hebben ze het hele land doorkruist, met het verlangen om zo veel mogelijk te zien, te weten en te proberen, gezien de uitgestrektheid van deze plaats op aarde die gedurende duizenden jaren geïsoleerd en onbekend bleef. Of het nu tijdens georganiseerde of individuele reizen was, of zelfs een geïmproviseerd avontuur, ze probeerden alles en zijn nog steeds gefascineerd door China.

Indien u meer over dit mysterieuze land wil weten, hoe ernaartoe te reizen, u er te verplaatsen, wat eerst te zien; beide dames zullen al uw vragen met plezier beantwoorden.

Agenda:

16u45 – 17u00: registratie
17u00 – 18u45 : Filmvertoning “Ma Chine à toute vapeur” van Patrick Watteeuw
18u45 – 20u00 :  Discussie

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!