Chinese Movie Night- My avatar Horse

“Menselijke vrienden komen en gaan, maar een paard zou wel je meest trouwe en langdurig vriend kunnen zijn als je hem goed behandelt”. Het jongetje Husile ondervond de waarheid van deze woorden en strijdt om zijn beste vriend te verdedigen ondanks de vele obstakels die ze tegenkomen.

My Avatar Horse 我的神马查干 (2012)

16/04/2018 OV + Engelse ondertitels

18:30

Plaats: Chinees Cultureel Centrum in Brussel

Duur: 90 min

Categorie: drama, familie

Regisseur: Keming HOU, Shen LIU

In de hoofrollen: Aruhan, Ayasi, Xurigan

Synopsis

Husile krijgt van zijn vader een wit paard, genaamd Chagan. Het paard laat zich door niemand anders dan door zijn jonge eigenaar berijden. In de streek waar het gezin woont wordt een oude legende over een heilig paard met speciale vaardigheden in leven gehouden. Op een dag verschijnen drie wijze mannen met de missie om het legendarische Avatar paard te vinden en ze denken dat Chagan dit paard is. Ze vertellen Husile dat ze een jaar later zouden terugkomen om een reïncarnatieceremonie voor het paard uit te voeren. Ondertussen beslist de vader van Husile om al hun dieren te verkopen en naar de stad te verhuizen, zodat Husile zich op zijn opleiding kan focussen en van een comfortabeler leven kan genieten. Het paard trekt al snel geïnteresseerde kopers aan, maar Husile is vastbesloten om Chagan niet te laten gaan en begint een reddingsplan samen met enkele vrienden.

Trailer

Geen trailer.

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven!

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op het nummer +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!