“The Peony Pavilion” Kunqu Opera opvoering

De gerenommeerde Shanghai Kunqu Opera Troupe zal in het Centrum optreden op 12 november.

Op 12 november zal het Chinees Cultureel Centrum in Brussel de eer hebben om de Shanghai Kunqu Opera Troupe te verwelkomen voor een opvoering van de tragikomedie “The Peony Pavilion”, een Chinese klassieker.

Het verhaal draait om de romance tussen DU Liniang and LIU Mengmei, die tot leven gebracht wordt door de getalenteerde artiesten van de Shanghai Kunqu Opera Troupe. Mevrouw YU Bin, dhr. WEI Li en mevrouw TAO Siyu maken deel uit van het optredende ensemble. Het stuk wordt schitterend begeleid door percussie en fluitmuziek, wat een rijke artistieke ervaring vormt voor het publiek.

Programma
19:00 – Registratie
19:30 – Opvoering

De toegang is gratis, maar door het gelimiteerde aantal zitplaatsen is reservatie verplicht:

Over de Shanghai Kunqu Opera Troupe
De Shanghai Kunqu Opera Troupe, opgericht in 1978, is een professionele artistieke groep met de missie om de kunst van Kunqu Opera te bewaren en door te geven. Toegewijd aan zowel traditie als vernieuwing heeft het gezelschap al vele stukken Kunqu Opera nieuw leven ingeblazen en opgevoerd.

Dankzij zijn sterk ensemble van eersteklas acteurs van verschillende roltypes is de Shanghai Kunqu Opera Troupe al verscheidene keren in de prijzen gevallen. Hun artistieke ambitie stuurt het gezelschap en zijn excellente producties rond heel het land en in het buitenland, wat resulteerde in globale erkenning.

Gepresenteerd door
China Cultural Center in Brussels 

Uitgevoerd door
Shanghai Kunqu Opera Troupe

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook page om op de hoogte te blijven.