Qigong-lessen kennen groot succes

De eerste twee sessies Qigong-lessen in het Chinees Cultureel Centrum waren een groot succes. De Qigong-cursus zal volgende week dan ook officieel van start gaan.

Ter gelegenheid van de lancering van Qigong-lessen nodigde het Chinees Cultureel Centrum het publiek uit om langs te komen en deze bekende dagelijkse therapie uit te proberen. De twee gratis proefsessies, gehouden op 2 en 9 maart, trokken heel wat belangstelling met telkens twintig aanwezigen. Leerkracht Christiane Heuze van de Belgian Health Qigong Federation leerde hen enkele bewegingen om de ademhaling aan te passen en stress en spanning los te laten.

De Qigong-gezondheidslessen gaan volgende week officieel van start in het Chinees Cultureel Centrum. De lessen worden in 12 sessies gegeven, elke woensdag van 12:30 tot 13:30.

De Qigong-klas kan een maximum van 20 studenten verwelkomen.

Om te registreren, download simpelweg het registratieformulier en zend het ingevuld terug naar training2@cccbrussels.be.

Hebt u een vraag of zoekt u meer informatie over deze lessen? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar training2@cccbrussels.be of te bellen op het nummer 02/704 40 21.