Inschrijvingen zijn geopend!

Vanaf januari 2016 biedt het Chinees Cultureel Centrum Chinese taallessen aan voor volwassenen en kinderen (van 7 tot en met 14 jaar). We zullen klassen organiseren op een niveau voor beginners, halfgevorderden en kinderen. De lessen vinden plaats van januari tot en met juni 2016.

Het Mandarijn is als China’s standaardtaal de vaakst gesproken vorm van het Chinees, maar ook de meest gesproken taal ter wereld. Het is een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties, kent vier tonen en is voornamelijk samengesteld uit éénlettergrepige woorden.

Het inschrijvingsgeld zal 180€ bedragen (40u).

Een klasgroep kan slechts een minimum van 6 studenten en een maximum van 12 studenten verwelkomen. Wij zullen het aantal klassen aanpassen naargelang het aantal studenten.

Registreer nu!

Download het inschrijvingsformulier en stuur het ingevuld terug naar training2@cccbrussels.be, of dien het ter plaatse in bij het Centrum.

Hebt u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via training2@cccbrussels.be of ons te telefoneren op het nummer 02/704.40.21. We helpen u graag verder.