Shanghai begrijpen in 5 minuten

Shanghai is uitgegroeid tot een internationaal economisch, financieel, handels- en scheepsvaartcentrum met technologische innovatie als nieuwe focus. De China International Import Expo in Shanghai biedt verdere toegang tot internationale markten voor het land. Een H5-webpagina werd recent uitgegeven onder de naam “Shanghai Basic Facts 2021”. Het perfecte hulpmiddel om Shanghai te begrijpen in 5 minuten.

De H5-webpagina, gepubliceerd door het Information Office of Shanghai Municipality, somt de ontwikkeling van Shanghai in het voorbije jaar op aan de hand van stijlvolle ontwerpen, schitterende kleuren, animatie-effecten en andere methoden voor datavisualisatie. De gegevens zijn verzameld uit het Shanghai Statistical Communique uit 2020, gepubliceerd door het Shanghai Bureau of Statistics, en enkele grote evenementen in 2021.

De tweetalige “Shanghai Basic Facts 2021”-webpagina focust op Shanghai als internationaal economisch, financieel, handels-, scheepvaart- en technologisch innovatiecentrum; een humanistische en milieuvriendelijke stad en een globale culturele metropool; en de geïntegreerde ontwikkeling van de regio van de Yangzi-rivierdelta.

Klik hier of scan de QR-code om Shanghai te begrijpen in 5 minuten!