Chinese Movie Nights – Warriors of Heaven and Earth

Het verhaal speelt zich af in de woeste Gobiwoestijn, langs de beroemde Zijderoute, en volgt Luitenant Li en de Japanse afgezant Lai Xi, beiden eersteklasse krijgers en meesterlijke zwaardvechters.

Warriors of Heaven and Earth (2003)
5/12 (FR ondertitels)
7/12 (EN ondertitels)
18u30

Duur : 119 min
Categorie : Actie / Drama
Regisseur: He Ping
Acteurs: Jiang Wen, Kiichi Nakai, Wang Xueqi , Zhao Wei

Synopsis
Na decennia gediend te hebben onder de Chinese Tang-keizer, verlangt Lai Xi (Nakai Kiichi) om terug te keren naar Japan. Een paspoort krijgen voor Japan is echter alleen mogelijk als hij Luitenant Li (Jiang Wen), een afvallige soldaat die gezocht wordt voor het leiden van een gewelddadige muiterij wanneer die het bevel weigerde om vrouwelijke gevangenen en kinderen te vermoorden, te pakken krijgt en executeert, Al snel kruisen de wegen van deze zwaardvechters, maar een karavaan met een Boeddhistische monnik (Zhai Wei) en een heilig reliek, begeerd door Meester An (Wang Xueqi) dwingt hen om hun finale gevecht uit te stellen… maar voor hoelang ?

Trailer

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven !

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis toegankelijk, maar het is noodzakelijk om u hiervoor in te schrijven gezien het beperkte aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op +32 (0)2 704 40 20 om uw plaats te reserveren!