Chinese Movie Night – My Old Classmate

Een verliefd koppel wordt gedwongen om uit elkaar te gaan, maar enkele jaren later ontmoeten ze elkaar opnieuw onder ongewone omstandigheden.

My Old Classmate – 同桌的妳 (2014)

10/09/2018 OV + EN ondertitels

18:30

Locatie : Chinees Cultureel Centrum in Brussel

Duur : 98 min

Categorie : Romantische komedie

Regisseur : Frant GWO

Hoofdrollen : LIN Gengxin, ZHOU Dongyu, Michael SUI, Essay WANG

Synopsis

ZHOU Xiaozhi, een bedeesd en lief meisje met een bril, deelt op school een tafel met LIN Yi tijdens de zomer van 1993. De twee ontwikkelen een nauwe band op de middelbare school en aan de universiteit en worden verliefd. LIN Yi beslist om samen met Xiaozhi naar Amerika te gaan om haar te helpen met haar aanvraag om aan Stanford University te studeren. Terwijl LIN Yi’s visum voor Amerika wordt goedgekeurd, kan Xiaozhi niet gaan en ze moet haar droom opgeven. Ze twijfelt of ze LIN Yi moet vragen om terug te keren en is onzeker of hij dat wel zou doen. Nu hun liefdesverhaal werd doorbroken door de harde realiteit lijkt het stopzetten van hun relatie de meest realistische uitkomst. Vele jaren later ontvangt LIN Yi een uitnodiging voor het huwelijk van Xiaozhi.

Trailer 

Dit programma is onder voorbehoud, volg onze Facebook page om op de hoogte te blijven.

Alle Chinese Movie Nights zijn gratis, maar inschrijven is noodzakelijk gezien het beperkt aantal zitplaatsen. Stuur een mailtje naar info@cccbrussels.be of bel ons op het nummer +32 (0)2 704 40 20 om uw plaatsen te reserveren.