Photo Exhibition of Ice and Snow Scenery: “Enjoying Olympic Winter Games in Beijing, Watching Ice and Snow Scenery in Liaoning”

鞍山1登鞍山千山,观群峰,赏日落

Liaoning, een provincie gelegen in het noordoosten van China, heeft tal van mogelijkheden voor toerisme en vermaak. Elk jaar van november tot februari tovert de magische natuur het landschap om tot een prachtig wintersprookje. Van sneeuwwandelingen tot genieten van het sneeuwlandschap en sneeuwspelletjes, de ijs- en sneeuwcultuur van Liaoning maakt een belangrijk deel uit van het dagelijkse leven daar.

Met nog maar twee dagen tot de Olympische Winterspelen winnen zowel ijs- en sneeuwtoerisme als wintersporten aan populariteit. Liaoning telt meer dan 30 skigebieden en meer dan 150 schilderachtige warmwaterbronnen. Bezoekers kunnen een adrenalinestoot krijgen door van een besneeuwde heuvel te glijden en zich vermaken met sneeuwcirkels en sleeritten. Ze kunnen genieten van rust en gezelligheid tijdens de theebereiding en bewondering voor rijmlandschappen. Ze kunnen ook de drukte en vrolijkheid ervaren van vissen in de winter, de markt bezoeken, tempelfeesten en Yangko-dans. Liaoning in de winter is een bron van fascinatie en plezier.

Laten we de unieke pracht van de ijs- en sneeuwwereld in Liaoning koesteren en de snelheid in wintersporten tonen!