Groot succes voor “The Legend of Sound” !

Na een eerste stop in Parijs passeerde de show « The Legend of Sound » in Brussel voor een optreden op 22 oktober.

The Legend of Sound kon rekenen op een volgepakte zaal voor hun optreden, met volwassen en kinderen, jong en oud, Chineestalig of niet, iedereen kon van deze erg bijzondere show genieten. Zingen, fluiten, buikspreken, comedy, Beijing en Kunqu opera… In totaal werden acht optredens door 10 getalenteerde artiesten, telkens met « de stem » in de hoofdrol, aan het publiek vertoond die avond.

De meest indrukwekkende act was waarschijnlijk de Mongoolse keelzang, door Eriha Mubatu, en het buikspreken door Ji Yung. Terwijl die eerste het publiek mee leidde naar de Mongoolse graslanden en hen de klanken van een andere wereld liet horen, was de tweede artiest zo begaafd dat hij op zichzelf de soundtrack van een actiefilm zou kunnen spelen, of het nu het geluid is van een auto-ongeval, een opstijgend vliegtuig, of de knallen van bommen en geweren ! Ongelofelijk !

De heer YU van de Beijing Federatie van Literaire- en Kunstkringen begeleidde het publiek vol passie van het ene naar het andere optreden, en op het einde kondigde hij zijn wens aan voor een verdere samenwerking tussen Europese en Chinese artiesten, rond dit bijzondere thema van « De Stem ».