Chinese lessen zijn een succes

Vorige vrijdag zijn de Chinese lessen van een nieuwe en vierde klas van start gegaan. Momenteel zijn er drie klassen op het beginnersniveau en één klas halfgevorderden die Mandarijn leren bij het Chinees Cultureel Centrum. Minder dan twee maanden nadat de inschrijvingen openden zijn de lessen Chinees dus een absoluut succes!

Sinds het begin van de Chinese lessen op het Chinees Cultureel Centrum in Brussel werden vier klassen gevormd: drie op beginnersniveau en één klas halfgevorderden. Een derde klas beginners ging onlangs wegens een grote vraag van start. De nieuwe studenten begonnen hun lessen in de week na het Chinees Nieuwjaar 2016. Zij hebben elke vrijdag les van 12:30 tot 14:30.

Mensen van verschillende nationaliteiten volgen de lessen Mandarijn. Het is dan ook een buitenkans voor hen om de taal te leren en hun culturen met elkaar te delen. Tijden de activiteiten die georganiseerd werden voor het Lentefestival spraken veel bezoekers hun wens uit om meer te leren over de Chinese cultuur en tradities, maar ook de taal van het Middenrijk.