Diploma-uitreiking in het Chinees Cultureel Centrum

Het Chinees Cultureel Centrum organiseerde een diploma-uitreiking, waarbij heel wat studenten Chinees en Qigong hun diploma behaalden.

Op 30 juni vond een diploma-uitreiking plaats in het Chinees Cultureel Centrum te Brussel. Voor deze eerste jaargang werden studenten uit verschillende cursussen geprezen tijdens deze gemoedelijke en aangename ceremonie. De directeur van het Cultureel Centrum, Mr. Yan, gaf een speech om de studenten te feliciteren en te bedanken voor hun positieve ingesteldheid en leergierigheid. Nadien zongen de studenten van verschillende klassen Chinees het internationaal bekende Chinese liedje好一朵美丽的茉莉花 (Jasmijnbloem), voor ze deelnamen aan een spel over China met de studenten Qigong.

Tijdens dit spel (dat in het Chinees doorging) moesten de deelnemers verschillende vragen over China, de Chinese taal en de Chinese cultuur beantwoorden. Deze humoristische en educatieve quiz gaf de beste spelers tevens de kans om één van de vele prijzen van het Centrum te winnen, waaronder een aantal boeken over de Chinese cultuur!

De avond ging verder met de uitreiking van verschillende persoonlijke certificaten, die aan de studenten Chinees en Qigong uitgereikt werden door de directeur van het Cultureel Centrum. Sommige studenten ontvingen een certificaat van voltooiing, anderen een certificaat van deelname, afhankelijk van de cursus die gevolgd werd. Het evenement werd afgesloten met een heerlijk buffet en een toast op de vriendschap.