Mid-Autumn Festival in Traditional Chinese Paintings: Art Appreciation Microclass

Ben je klaar om meer te leren over de voorstelling van het Midherfstfestival in traditionele Chinese schilderijen? Deze kunstappreciatieles bespreekt vier kunstwerken: “A Cup in Hand under the Moon”, “Light Stroll under the Mellow Moon Painting Catalogue”, “Watching the Tide on a Moonlit Night” en “Chang’e Holding a Laurel”. Ga hier van start!

Nationale schilderkunst, als een kunstvorm van traditionele Chinese schilderkunst, is uniek en heeft een goede reputatie onder de schone kunsten. Sinds oudsher is er al sprake van een groot aantal Chinese schilderijen met het Midherfstfestival als thema. Ze tonen de herinneringen van kunstenaars aan hun geboorteplaats en hun hoopvolle verwachtingen op een goede oogst.

Deze Chinese schilderijen vertegenwoordigen de cultuur van het Midherfstfestival. Voor deze microles werden er animaties toegevoegd om het verhalende karakter te verhogen, kleuren te restaureren en de verbeelding van kijkers aan te spreken. De diepere betekenissen achter de kunstwerken geven het publiek een tastbare greep op traditionele Chinese schilderkunst en een immersieve ervaring van de Midherfstfestivalcultuur.