Chinese Movie Nights – Special Documentary Screenings

In het kader van het 2de China Arts Festival in the EU worden de traditionele Chinese Movie Nights voor 4 opeenvolgende weken omgetoverd tot de Chinese Documentary Nights. Het speciale programma aan documentaires voor de maand november biedt een mooi aanbod aan kwaliteitsvolle documentaires, die elk een verschillend aspect van de Chinese cultuur belichten : kung fu, porselein, gastronomie enzovoort.

Elke maandag- en woensdagavond tot en met 23 november wordt gewijd aan de vertoning van een documentaire met Engelse ondertiteling, voor een diepgaande ontdekking en een beter begrip van het onderwerp die dag ! Vind hier het volledige programma van de Chinese Documentary Nights:

31 oktober : China from China
2 november : The Lacing of Life
7 november :  Kung Fu Shaolin (aflevering 1 and 2)
9 november : Kung Fu Shaolin (aflevering 3 and 4)
14 november : Kung Fu Shaolin (aflevering 5)
16 november : Mystery Monkeys of Shangri-La
21 november : A Bite of China: Celebrating the Chinese New
23 november : Chinese Garden

Zoals gewoonlijk begint de vertoning om 18u30 en is de toegang volledig gratis, maar we willen u vriendelijk verzoeken om u hiervoor in te schrijven per mail naar info@cccbrussels.be of telefonisch naar 02/704.40.20.

Volg de facebookpagina of bezoek de website voor meer informatie over het China Arts Festival in the EU en de rest van het Festivalprogramma !